This is a demo store. Any orders placed through this store will not be honored or fulfilled.

+45 2185 4468

Velkommen til Prosmøg.dk • Premium Elektronisk Cigaret Webshop

Om Prosmøg.dk

Prosmøg.dk er en dansk webshop som fører elektroniske cigaretter, variabel spænding e-cigaretter og premium vegetabilsk glycerin e-væsker i den højeste kvalitet. Vi er en virksomhed der arbejder med e-cigaret leverandører fra forskellige dele af verden. Vi bestræber os på at stille til rådighed for vores kunder, det bedste, som e-cigaret markedet har at tilbyde.

Prosmøg.dk sælger til privatpersoner og forhandlere. Vi tilbyder 100% sikker handel - vi valgte COMODO® SSL CA til sikker e-handel og fortrolig kommunikation, hvilket er din garanti for en sikker handel. Al handel sker udelukkende online, og dine varer kan blive leveret til dig i Danmark, Sverige, Øvrige EU, Norge, Island, Færøerne & Grønland.

Vores e-cigaretter...

De elektroniske cigaretter, som vil blive solgt på Prosmøg.dk er kun originale høj kvalitet produkter, der er produceret af verdens førende elektroniske cigaret producenter som Seego®, Joyetech®, Innokin™, SMOK®, KangerTech®, m.m. Vi leverer den nyeste generation af intelligente elektroniske cigaretter i den fineste kvalitet, der er skabt med særligt fokus på design, pålidelighed og perfekt balance mellem ydeevne, kvalitet og pris.

Vores e-væsker...

Vi arbejder meget tæt sammen med nikotin kemikere, for at finde hvad vi mener er den højeste kvalitet af flydende nikotin væsker til rådighed i dag, den smag og renhed, som er usædvanlig høj. Alle e-væsker som vi leverer er lavet til EU's strikse produktionsstandarder i de mest specielle avancerede støvtætte laboratorier. Vi leverer kun premium VG (vegetabilsk glycerin) basis produkter der er kendt for at give bedre damp og tilfredshed og samtidig være så skånsom som muligt for halsen.

Mission

Prosmøg.dk er fast besluttet på at bringe dig, det nyeste og mest teknologiske avancerede elektroniske cigaretter, til de laveste priser - alt dette i din favorit danske e-cigaret webshop.

Kontakt os

• Tlf. nr.: +45 2185 4468
*Mandag-Fredag • 17.00-18.00 | *Bemærk venligst, ved særlig travlhed kan vi dog være optaget i dette tidsrum.
• E-mail: info@prosmog.dk

Facebook side